– B2B tea partners –

Horeca

Blessed Tea is er natuurlijk ook voor de zakelijke klant. Serveert u al échte thee? De vraag naar natuurlijke, biologische en gezonde producten wordt steeds groter, zo ook op gebied van thee. Bij Blessed Tea kunt u terecht voor smaakvolle, losse kwaliteitsthee en de beste accessoires. Wij bieden meerdere serveermogelijkheden en denken graag met u mee. Wij hebben voor u al een voorselectie gemaakt uit ons assortiment. Benieuwd wat het beste past bij uw horeca onderneming? Plan een afspraak in met één van onze theeadviseurs!

Thee plateau’s

Jouw gasten gebruiken alle zintuigen wanneer je hen de thee zelf laat kiezen met een van de moderne theeplateau’s van Blessed Tea. Je serveert het Blessed Tea theeplateau met een kop heet water en een van de Blessed Tea filters. Jou gast maakt een keuze en geniet van échte thee! Een lage investering, kleine afnames en hoge winstmarges: Blessed Tea!

Moroccan Mint Tea

Wilt u de huidige munt thee vernieuwen? Wilt u een hogere kwaliteit, lekkerdere thee, een lagere inkoop én minder munt gebruiken? Kies dan voor de Moroccan Mint Tea van Blessed Tea! Op dit moment wordt er veel muntthee in de horeca gedronken, een kop heet water met takjes met munt er in. De munt is duur qua inkoop, eist opbergruimte en is niet lang te bewaren. Met Blessed Tea voeg je meer smaak aan de thee toe en hoef je in principe geen verse munt meer te gebruiken. Wij raden wel aan om er nog 1 á 2 takjes munt bij te voegen voor een nóg intensere beleving! Blessed Tea biedt meerdere serveermogelijkheden voor de Moroccan Mint Tea.

CONTACT INFORMATIE

Adres:
Adriaan Banckertsingel 17
5224 HM ‘s-Hertogenbosch
Email: info@blessedtea.nl

Download brochure

Wil je graag een overzicht van ons horeca aanbod?

Download brochure

Business producten

Als u een zakelijk account van blessedtea.nl bezit, kunt u op de accountpagina inloggen.

Nadat u ingelogd bent, kunt u op onze shop-pagina zakelijke producten bekijken en bestellingen plaatsen.

Account aanvragen