– B2B tea partners –

Retail

Wilt u ook meegaan met de laatste trends? Bent u als retail ondernemer al bekend met losse thee? Met de theedisplay van Blessed Tea speelt u in op de huidige vraag van de consument en verhoogt u met gemak uw omzet. Een lage investering en hoge marges. Benieuwd? Neem contact op voor meer informatie.

Theedisplay

Ook Blessed Tea in uw zaak? Met de theedisplay van Blessed Tea speelt u in op de vraag naar gezonde kwaliteitsproducten én gaat u mee met de trend van losse thee! Bied met gemak, een groter assortiment aan in uw winkel. Een display gevuld met meerdere assortimentslijnen van Blessed Tea, met minimaal 8 smaken en hippe thee accessoires! De display van Blessed Tea genereert meer omzet en zorgt voor nog meer beleving  in uw winkel!

Moroccan Mint Tea

Moroccan Mint Tea van Blessed Tea in uw retailwinkel/supermarkt? De Marokkaanse Munt thee is niet meer weg te denken uit de horeca, laat uw klant ook thuis genieten van deze beroemde thee! De Moroccan Mint Tea is een vernieuwde versie van de oorspronkelijke Marokkaanse munt thee. De bereidingswijze van Blessed Tea is een stuk eenvoudiger. Zet een kop heet water, voeg er een theelepel losse thee van Blessed Tea bij en laat deze enkele minuten trekken, eenvoudiger kan niet meer!

CONTACT INFORMATIE

Adres:
Adriaan Banckertsingel 17
5224 HM ‘s-Hertogenbosch
Email: info@blessedtea.nl

Download brochure

Een volledig overzicht met informatie over onze retail mogelijkheden?

Download brochure

Business producten

Als u een zakelijk account van blessedtea.nl bezit, kunt u op de accountpagina inloggen.

Nadat u ingelogd bent, kunt u op onze shop-pagina zakelijke producten bekijken en bestellingen plaatsen.

Account aanvragen