– About us –

Blessed Tea

Blessed Tea neemt u mee op reis in de indrukwekkende wereld van thee. Thee is een prachtig product, afkomstig van blad en vermengd met andere natuurlijke aardeproducten waardoor er mooie smaakcombinaties en sensaties ontstaan. Na een revolutie van sterk bewerkte voeding, is er nu een trend in pure natuurlijke producten. Biologische en natuurlijke losse thee wordt steeds populairder bij de consument die graag gezond leeft. Bij thee wordt gedacht aan de zakjes die verkrijgbaar zijn in de reguliere supermarkt maar thee is meer dan alleen heet water met een zakje. Bij Blessed draait het om de losse thee met heet water. Blessed Tea haalt de kracht uit de bron, daar waar alles begon.

Wie zijn wij?

Blessed Tea bestaat uit een team van een ondernemende creatieveling, natuurlijke denker, verkoop- en theespecialisten. We zijn totaal verschillend maar hebben één ding gemeen, we zijn allemaal enthousiaste theeliefhebbers! Door deze krachten te bundelen  vormen we één geheel met allemaal hetzelfde doel: het beste uit een mooi natuurlijk product te halen, losse thee. Blessed Tea wil dit mooie product toegankelijk maken voor elke theeliefhebber!


“Blessed Tea brengt de wereld samen in een kopje thee”

Wat is onze missie?

Onze missie is om de mooiste ingrediënten bij elkaar te zoeken zodat je thuis, op je werk of een andere plek waar je graag bent, kunt genieten van een heerlijk kopje natuurlijke biologische thee. Wij willen alle theeliefhebbers een momentje van geluk geven! Wij snappen dat er heel veel keus is in thee, smaken en de combinaties hiervan. Om het je wat makkelijker te maken heeft Blessed Tea 12 assortimentslijnen ontwikkeld waar u een keus uit kunt maken, voor elk moment van de dag, doel in je leven of ritueel zoals in de ochtend. Met Blessed Tea vind je altijd de geschikte thee voor ieder moment op de dag. “Blessed Tea, die voor elk gevoel of moment een kopje thee kent”

Waar staan wij voor?

Blessed Tea streeft altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit aan te bieden die biologisch zijn wat zorgt voor een fantastische smaakbeleving. Wij bieden u 12 verschillende assortimentslijnen, bestaande uit ruim 150 verschillende soorten en 98% hiervan is biologisch! Bij elke theesoort vind je een beschrijving van de beleving die je kan verwachten en deze zal op moment van proeven worden overtroffen! Voor ieder moment in uw leven hebben wij een bijpassende thee. Of u nu sport, een roddelblad leest, gezellig met uw (klein)kinderen op de bank zit, terug wilt denken aan een verre vakantie of júist deze vakantiekilo’s wilt verliezen, Blessed Tea helpt jou deze momenten te beleven en te koesteren.

Waar kun je ons vinden?

Blessed Tea is werelds, net als de wereld van thee. We streven er naar om theeliefhebbers van jong en oud kennis te laten maken met ons product. Zo zijn wij te vinden in horeca gelegenheden, supermarkten, speciaalzaken, retailers én natuurlijke in onze eigen webshop! Tevens denkt Blessed Tea met je mee, in onze webshop vindt je, naast het aanbod van losse thee, een groot aanbod van theeservies en accessoires. Maak een leuk samengesteld cadeau set of gebruik dit om optimaal te genieten van jou favoriete thee!

Op onze locatiepagina kun je gemakkelijk de dichtstbijzijnde verkooplocatie bij jou in de buurt vinden!

Heb je een  idee? Blessed Tea is ambitieus, innovatief en streeft naar hoge kwaliteit! Heb je een suggestie, idee, vraag of opmerking? Stuur een e-mail naar info@blessedtea.nl.