Theelijnen

Het Blessed Tea assortiment bestaat uit 12 exclusieve lijnen. Assortimenten zijn vaak gebaseerd op soorten thee, maar wij bij Blessed Tea gaan een stap verder. Onze 12 lijnen zijn geselecteerd op zowel beleving als kwaliteit. Onze heerlijke smaken bestaan uit prachtige combinaties en zijn biologisch en natuurlijk. Elke lijn is gebaseerd op een beleving die je kan verwachten. Om het zoeken makkelijk te maken kan je ook filteren op thee soort. Proef onze prachtige en smaakvolle theeën en laat ons je meenemen in de wereld van thee beleving.

Heb je suggesties of ideeën voor ons assortiment laat het ons weten.

Grandmothers Kindness

Deze theelijn kan je het beste omschrijven als zoet, zacht, koesterend. Grandmothers Kindness raakt je aan op een gevoel van welbehagen en heeft dat vertaald naar deze theelijn. Er is een keuze uit verschillende basis theeën zoals groene Sencha, zwarte Assam die zijn aangevuld met diverse soorten fruit en specerijen en alleen kruiden- en vruchten tissane’s. Deze lijn wikkelt je in een warme deken en geeft een klein moment van geluk.

family – wisdom – food – hugs & kisses – no rules

Childhood Memories

Deze theelijn is twee ledig. Het is zowel een lijn die geschikt is voor moeder en kind, als een lijn die je even terug brengt in de tijd.

friends – schooltime – playground – learning – adventure

1001 Nights

Deze theelijn hoopt je smaak te verrassen met mooie spicy melanges. Lekker veel specerijen en krachtige smaken. Laat je verwarmen in de Arabische nacht.

vacation – fairytales – exotic – sunrise – memories

Blessings

De theelijn Blessings bevat een assortiment van goede basis thee, vaak zonder toevoegingen. Goede biologische theesoorten van erg goede en mooie kwaliteit. Geweldig in zijn eenvoud en krachtig door de mooie smaak van de thee. Zo kan een thee moment zomaar een zegening van het leven blijken te zijn.

healthy – happiness – blessed moments – faith – caring

Morning Rituals

Deze theelijn bevat melanges die fijn zijn om je dag mee op te starten. Er zijn verschillende soorten die elk een uitgesproken werking hebben en er zal daarom zeker een melange tussen zitten die je zal bevallen en misschien wel meer dan één. Laat je verassen door de mooie combinaties. En een goed begin van je dag gewenst.

breakfast – snoozen – working – wake up  – routine

Happy Moments

Happy Moments is een theelijn met theesoorten die over het algemeen licht van smaak zijn. Even een moment om te genieten van een goede kop thee, alleen of samen. Soms heeft het leven niet meer nodig om het goede in herinnering te brengen.

family – blessed – celebrating – quality time – happiness

Season Flavours

Deze theelijn bevat melanges die een ware verwennerij zijn. Mooie aromatische theeën met krachtige smaken. Hopelijk brengen ze je even een moment van rust waar je even mooie herinneringen ophaalt. Even een vleugje zomer of die mooie winter herinnering.

Healthy Habbits

Deze theelijn bevat melanges die bijdragen aan een gezonde leefstijl. De meeste soorten thee en kruiden voegen iets toe aan je gezondheid. Het voordeel van thee is dat het geen calorieën bevat waardoor je het de hele dag kunt drinken. Deze lijn zal je zeker verassen met zijn mooie combinaties.

sport – energy – body – lifestyle – power

Day Breaker

Deze lijn bevat thee voor in de middag of het einde van de dag, wanneer je toe bent aan een pauze en wat rust. De melanges hebben als doel je even tot rust te brengen en je dan wat energie te geven zodat je weer lekker verder kunt met je dag.

power – no limits – charching – energy moment – continue

Golden Garden

Deze lijn bestaat uit melanges die allen uit kruiden, groente, fruit en specerijen bestaat. Deze gehele lijn is dus cafeïne en theïne vrij. Je zult misschien denken groente in thee? Maar er zijn verrassende combinaties uit voortgekomen en de smaak zal je aangenaam verrassen. Veel kruiden en specerijen hebben bovendien gezondheid bevorderende eigenschappen, waardoor deze lijn naast lekker zeker een aanvulling is bij een gezonder levensstijl. Ook zeer geschikt voor kinderen.

vegetables – fruit – pure – farmers – nature

Gossip Time

Gossip Time is een theelijn met lichte frisse smaken, thee waar je elk moment van de dag allen of samen van kunt genieten. Even een rustpunt of gezellig bijkletsen over de vakantie bijvoorbeeld. Er zijn fijne melanges met groene en zwarte thee.

talking.. – laughing – modern family – fun – happiness

Dream Catcher

Deze lijn bevat overwegend kruiden melanges die als doel hebben een goede nachtrust te bevorderen. Deze thee kan ook op elk ander moment gedronken worden wanneer er behoefte is om zowel het lichaam als de geest tot rust te brengen. We hebben gepoogd u een aangenaam smakende theelijn aan te bieden met hoge functionele werkingen. Tevens zijn alle theeën cafeïne/theïne vrij.

chilling – movies – candle light – netflix – pyjamas

Moroccan Mint Tea – The Original

Blessed Tea heeft zich verdiept in de Marokkaanse muntthee. Al decennia lang worden er in Marokko de lekkerste theeën gedronken. De bereidingswijze van Marokkaanse thee heeft dan ook een unieke en uitgebreide manier van zetten. Echter is Blessed Tea er in geslaagd om de bereidingswijze eenvoudiger te maken zonder de authentieke smaak verliezen. Door gebruik van de juiste ingrediënten en de zorgvuldige samenstelling heeft Blessed Tea de authentieke Marokkaanse thee, zonder kwaliteitsverlies, in een modern jasje weten te gieten.